Szín-City logo nagy

Cégünk dinamikusan fejlődő kisvállalkozás, amely filmnyomással, szitanyomással, transzfernyomással, szublimálással, mezszámozással, ajándéktárgyak emblémázásával és ehhez kapcsolódó reklám és kereskedelmi tevékenységekkel foglalkozik.

Cégünk ebben a formában,ezen név alatt 2009-től működik, viszont munkatársainknak a fenti területeken szerzett tapasztalatai több évre tekintenek vissza.

Szitanyomó műhelyünk vevőköre nagyon sokrétű, elsősorban reklámügynökségek, grafikai stúdiók, nyomdák, sport egyesületek, iskolák, kisebb-nagyobb magáncégek, akik cégük logójával ellátott munkaruhát, és ajándéktárgyakat biztosítanak dolgozóinak.

A szolgáltatásainkat mindig az igényeknek megfelelően igyekszünk bővíteni, ezzel is segíteni megrendelőinknek, hogy egy helyen, minél gazdaságosabban tudjanak hozzájutni a kívánt termékekhez.

Alapelvünk, hogy a hosszú távú siker kizárólag az ügyfelek elégedettségén keresztül érhető el, melyhez kifogástalan minőség, megfizethető ár, gyors, pontos,rugalmas, és udvarias kiszolgálás szükséges.

Mindezekben segít az a tény, hogy a termékek emblémázására saját műhelyben kerül sor, azaz közvetlenül mi készítjük el a nyomatokat, így nem kerülnek továbbadásra más szolgáltatóhoz, ezért is tudunk kedvezőbb áron dolgozni, mint a reklámcégek.

Ha esetleg nem találná cége számára a legmegfelelőbb terméket, vagy még csak elképzelés szinten jár, akkor is nyugodtan keressen bennünket, együtt gondolkodunk Önnel, és segítünk megtalálni azt a terméket, amire igazán szüksége lehet.

Ismerjen meg minket, bízza ránk a munkát és döntse el, megfelelünk-e az elvárásainak

Szolgáltatásaink


textil termékek: póló, pulóver, vászon táska, baseball sapka, kötény, pass tartó, stb…..

vízálló anyagok: esernyő, széldzseki, kabát, tornazsák, strandlabda, tapsrúd stb

papír: papírtáska, mappa, kisebb dobozok, esküvői- vagy bármely meghívó

szilikon karkötő,

plottervágás, azaz nevesítés,mezszámozás, egyedi felíratozás

szublimációs termékek: egéralátét,szemüvegtörlő kendő, fehér esernyő, bögre, poliészter póló, mez, hűtőmágnes

tamponnyomás: toll, kulcstartó, napszemüveg, kulacs, kisebb noteszek, pendrive, persely, szinte minden emblémázható, ami egy tenyérben elfér

csúszásgátló, ( gyermek, és felnőtt zoknira, plastizol vagy szilikon kivitelben)

Általunk leggyakrabban forgalmazott márkák