Katalógusok
Szilikon karkötő
Passztartó
Pulóverek
Női póló
Férfi póló
Gyerek póló
Sapka
Táska
Esernyő
Írószer
Irodaszer
Nyár
Kötény
Optikai törlőkendő
Egérpad
Meghívó
Öngyújtó
Zokni csúszásgátló
 
 

Bemutatkozás

Cégünk dinamikusan fejlődő kisvállalkozás, amely filmnyomással, szitanyomással, transzfernyomással, szublimálással, mezszámozással, ajándéktárgyak emblémázásával és ehhez kapcsolódó reklám és kereskedelmi tevékenységekkel foglalkozik.

Cégünk ebben a formában, ezen név alatt 2009-től működik, viszont munkatársainknak a fenti területeken szerzett tapasztalatai több évre tekintenek vissza.
Szitanyomó műhelyünk vevőköre nagyon sokrétű: egyéni megrendelőink mellett állandó megbízóink, így elsősorban reklámügynökségek, grafikai stúdiók, nyomdák , egyesületek, iskolák biztosítják, hogy a digitális nyomdatechnikák elterjedésének ellenére folyamatosan rendelkezzünk megrendelésekkel.

A szolgáltatásainkat mindig az igényeknek megfelelően igyekszünk bővíteni, ezzel is segíteni megrendelőinknek, hogy egy helyen, minél gazdaságosabban tudjanak hozzájutni a kívánt termékekhez.

Alapelvünk, hogy a hosszú távú siker kizárólag az ügyfelek elégedettségén keresztül érhető el, melyhez kifogástalan minőség, megfizethető ár, gyors, pontos, udvarias kiszolgálás szükséges. 

Mindezekben segít az a tény, hogy a termékek emblémázására saját műhelyben kerül sor, azaz közvetlenül mi készítjük el a nyomatokat, így nem kerülnek továbbadásra.

 

Gépparkunk:

1 db 8 színes szitanyomógép

2 db 6 színes szitanyomógép

2 db hőalagút

1 db A/3-as vákuumasztal

2 db transzfer vasaló

1 db sapka vasaló

1 db tamponnyomó gép

1 db Mimaki CG-60 SR optikai kontúrvágós vágóplotter

1 db szublimációs nyomtató

1 db MAKO 4600-as film levilágító és filmelőhívó

1 db Wilflex Easy Art színbontó szoftverIsmerjen meg minket, bízza ránk a munkát és döntse el, megfelelünk-e az elvárásainak.


 

 

Kérem tekíntse meg

 

és

férfi, női és gyermek póló választékunkat!